ceffect.nl

Inspiratie nodig voor een cadeau?

Voor de kunstwerken van Chagall ga je naar Musee Lalique!

Musee Lalique is een echte aanrader voor alle kunstliefhebbers. Musee Lalique is volledig toegewijd aan de kunstwerken van René Lalique. Bezoekers kunnen daarnaast ook genieten van kunstwerken van Jan Toorop en René Lalique. Wij zijn de ideale museum voor een dagje weg gaan met uw gezin, familie of vrienden. Onze medewerkers staan te popelen om u te verwelkomen. Daarnaast staan onze gidsen ook klaar om u een rondleiding te geven door het museum. Onze gasten zullen verrast zijn, wanneer ze ontdekken hoeveel geheimen bepaalde kunstwerken hebben. Kom voor een leuk dagje weg naar Musee Lalique.

Wie was Marc Chagall?

Marc Chagall geboren als Movsja Zacharovitsj Sjagal was een Frans kunstschilder van Joods-Wit-Russische afkomst. Het werk van Marc Chagall wordt vaak geassocieerd met het surrealisme. Maar eigenlijk valt zijn werk onder verschillende stromingen al maakt het nergens helemaal deel van uit. Chagall heeft een hele eigen stijl ontwikkelt die je doet denken aan dromen. Chagall haalde zijn inspiratie uit een Russische volkskunst en het volksleven. Dit zie je in veel van zijn kunstwerken terug.

Onze medewerkers zijn er voor u!

Alle werknemers die werkzaam zijn in het museum van René Lalique hebben veel kennis over de kunstwerken die in het museum hangen. Onze gidsen kunnen jou optimaal informeren, adviseren en inspireren. Alle werknemers zijn erg vriendelijk, waardoor we de bezoekers een prettig gevoel geven. Onze gidsen staan te popelen om u van dienst te zijn, aarzel dus niet om vragen te stellen.