ceffect.nl

Inspiratie nodig voor een cadeau?

Zo richt je het best je TV hoek in

TV meubel scandinavische stijl

Het is vaak best lastig om je tv op de juiste en mooiste manier te plaatsen binnen je woonkamer (of andere buitenruimte). Een TV neemt vaak veel ruimte in en kan een goed gestylde kamer vaak onrustig laten lijken. Het belangrijkste is om je TV goed te integreren in de ruimte door het te plaatsen met een TV meubel. Denk bijvoorbeeld aan een TV meubel in Scandinavische stijl. Er zijn natuurlijk ook andere opties! Lees verder hoe je het beste je TV inricht. 

TV meubel scandinavische stijl

Tips voor het inrichten van een TV hoek

Een van de belangrijkste zaken bij het inrichten van de TV is dat je een TV meubel aanschaft. Het is namelijk een van de belangrijkste meubelstukken in je woning, omdat je hiermee de TV op een bepaalde manier plaatst. Er zijn meubels voor TV’s die je op de vloer plaatst of juist voor TV’s die zweven aan de muur. Daarnaast is deze meubel ook multifunctioneel: hier kun je complementaire accessoires in op bergen, zoals soundboxen, CD’s of een DVD speler. Nog leuker is dat je deze meubels ook kan versieren met planten, tafellampen of boeken. 

Voordat je een TV meubel aanschaft is het natuurlijk ook handig om te kijken of je de TV op de grond plaatst of aan de muur hangt. Het ophangen van een TV kan wat voordelen opleveren, zoals het feit dat je ruimte op de grond bespaart. Daarnaast geeft het een interessante, strakke uitstraling in combinatie met de rest van de woonkamer. Bovendien kan je zelf de kijkhoek en hoogte bepalen en het is veiliger dan je TV neerzetten op een meubel of tafel. Denk dus goed na over het plaatsen van je TV.