ceffect.nl

Inspiratie nodig voor een cadeau?

De kortingscodes van TrustDeals

trustdeals-logo

Doe je regelmatig aankopen via het internet? Dan kun je hier nu erg gemakkelijk geld op besparen. Op de website van TrustDeals zijn kortingscodes te vinden waarmee je erg gemakkelijk en snel geld mee kan besparen op jouw online aankopen. 

Korting op designer kleding bij de Zalando Lounge 

Een van de grootste webshops is de webshop van de Zalando. In deze webshop vind je een super groot aanbod aan designer kleding voor aantrekkelijke prijzen. De Zalando heeft ook de Zalando Lounge waarin een zeer groot aanbod aan designerkleding voor hoge kortingen wordt aangeboden. TrustDeals biedt voor de Zalando Lounge kortingscodes aan waardoor je bovenop de kortingen van de Zalando Lounge korting zult ontvangen. In de maand juli worden er namelijk 6 kortingen aangeboden waarmee je gemiddeld 16 euro bespaard. De beste aanbieding die er op dit moment aangeboden wordt is de aanbieding waarmee je tot 74% korting ontvangt op designer kleding. Je kunt jezelf gemakkelijk aanmelden voor de nieuwsbrief als er op het moment geen kortingen bijzitten die jou aanspreken. 

Korting over verschillende sportkleding merken 

Op de website van trustdeals zijn onder andere ook kortingscodes te vinden voor Adidas en Asics. Deze merken zijn super bekend en iedereen heeft er wel eens van gehoord. Als je regelmatig iets koop van Adidas of Asics kun je met de kortingscode gemakkelijk geld besparen op jouw volgende bestelling. In de maand juli worden er namelijk  35 kortingen aangeboden waarmee je gemiddeld 21 eur mee bespaard. De beste aanbieding die er op dit moment voor Asics aangeboden wordt is de aanbieding waarmee je direct 5 euro korting ontvangt. Als er op het moment geen aanbeding bijzit die jou aanspreekt kun je jezelf gemakkelijk aanmelden voor de nieuwsbrief. Je zult dan per mail bericht ontvangen wanneer er nieuwe kortingen beschikbaar zijn.