ceffect.nl

Inspiratie nodig voor een cadeau?

Een e-smoker kopen: dit moet je weten

e-smoker kopen

Wanneer je wil stoppen met roken dan is het altijd goed om een paar hulpmiddelen te hebben. Een hulpmiddel dat veel wordt gebruikt is de e sigaret of e-smoker. Een e-smoker kopen kan online, in sommige winkels en in tabakszaken. Maar welke e smoker moet je hebben? Dat is een persoonlijke keuze.

Stoppen met roken

Wat is een e smoker?

Een e smoker ofwel e sigaret is een elektronische sigaret die je kunt roken in plaats van echte sigaretten, of als aanvulling erop. Ze worden vaak gebruikt door mensen die willen stoppen met roken. Het is namelijk een makkelijke manier om langzaam aan je nicotine gebruik af te bouwen. In sigaretten zit veel teer en nicotine. Dat is niet goed voor je. Een e smoker verdampt vloeistof waar ook nicotine in zit, maar een stuk minder dan in een sigaret.Je kunt dus langzaam aan die hoeveelheid nicotine afbouwen tot je helemaal op nul zit. De vloeistof is verkrijgbaar met en zonder nicotine. Hoeveel nicotine erin zit is ook afhankelijk van de vloeistof.

Mogelijkheden

Waarom is een e smoker beter?

Natuurlijk is nicotine niet goed voor je, en roken ook niet.Een elektronische sigaret is daarin niet anders. Het grote verschil is echter dat je bij een e smoker al die andere nare stoffen in sigaretten dus niet binnen krijgt. Het is daarom dus aanzienlijk veel minder schadelijk dan normaal roken. En het helpt je ook nog stoppen.