ceffect.nl

Inspiratie nodig voor een cadeau?

De beste zakmessen en vaste messen zijn te vinden bij Zakmeskopen.nl !

Wij hebben een breed assortiment zakmessen. Wij verkopen onder andere messen van bekende merken als Bear Grylls, Gerber, SOG en Fox. Van alle merken zijn wij een erkende leverancier, dit betekend dat wij onze merken en producten kennen. Zo kunnen wij u het beste advies geven.

Wat zegt de wet over zakmessen?

Op onze website zijn alle zakmessen legaal. U kunt bij ons in ieder geval met een gerust hart een mes kopen. De wapenwet is een van de strengste wetten van Nederland. De regering vindt namelijk dat bepaalde wapens niet in Nederland thuishoren en andere horen met strenge instructies te worden bewaard. Als u uw mes wilt vervoeren moet u dit goed inpakken en opbergen. Het is namelijk verboden om een mes gereed voor gebruik vast te houden. Wij adviseren u om voor het aanschaffen van een zakmes de wapenwet eens goed door te lezen.

Onze service

Bij zakmeskopen.nl zorgen wij voor een nette service. U kunt contact met ons zoeken, dit is ook geheel vrijblijvend. Voor wij een merk of zakmes aan ons assortiment toevoegen testen wij deze eerst zelf. Zo kunnen wij u garanderen van de beste messen. Voor vragen over zakmessen of over ons kunt u contact met ons opnemen via de website. Daarnaast kunt u ook langskomen in onze winkel. Zakmeskopen.nl is onderdeel van Jacobs Outdoor, zij zijn gevestigd aan de Nijverheidsweg 1A in Elst. Dit ligt in de provincie Gelderland tussen de steden Arnhem en Nijmegen.