ceffect.nl

Inspiratie nodig voor een cadeau?

Leuk babyspeelgoed

babyspeelgoed

Voor mijn kleinzoon was ik op zoek naar leuk babyspeelgoed. Knuffels en andere rammelaars had hij meer dan genoeg en hij is meer een type om dingen te ontdekken. Dus een speeltje waar bepaalde geluiden uitkomen vindt hij geweldig. Via de website van Pinokkio ben ik verschillende leuke dingen tegen gekomen, zoals:

  • Bromtol
  • Pop
  • Lolobal
  • Houten blokken

Zo kan ik nog wel even doorgaan met het opnoemen van de spullen die zij hier verkopen. Om een beter beeld hiervan te krijgen kan ik je aanraden om naar deze zaak te gaan en met eigen ogen de geweldige collectie bekijken.  babyspeelgoed

Wat een leuke cadeau

Voor mijn kleinzoon wilde ik leuk babyspeelgoed kopen, maar dat is best een klus. Toen ik naar de winkel van Pinokkio kwam heb ik meteen de hulp van de medewerker gevraagd. Natuurlijk had ik zelf een zoektocht door deze zaak kunnen doen, maar er staat zoveel leuk spul, dat het haast een onbegonnen zaak is. De medewerkster heeft hier zoveel meer ervaring mee en dat merkte ik al snel. Toen ik vertelde waar ik naar op zoek was, kreeg ik al vele leuke tips te zien. Nu was het aan mij de taak om hier een keuze uit te maken. Eigenlijk was alles bijzonder leuk.