ceffect.nl

Inspiratie nodig voor een cadeau?

Voor de beste cadeautips moet je Pluimen bezoeken?

Hard op zoek naar cadeautips? Het vinden van een geschikt cadeau, bijvoorbeeld voor een verjaardag of als bedankje, is soms best een uitdaging. In zulke gevallen kun je wel een beetje inspiratie gebruiken. Voor de beste cadeautips moet je bij Pluimen zijn. Deze site is gevuld met leuke activiteiten die je cadeau kunt doen middels een cadeaukaart. Of je nu iemand anders wilt verrassen of jezelf wilt verwennen, het kan aan de hand van deze site. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een zogenaamde Pluim. Wat dit is, kun je hieronder lezen.

Pluimen: een site vol cadeautips

Pluimen maakt dus gebruik van de Pluim. Dit is een cadeaukaart die je kunt personaliseren. Het formaat is behoorlijk groot. Het heeft namelijk hetzelfde formaat als A4 papier. Hierdoor is er veel ruimte voor bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap. Het creëren van een Pluim is een fluitje van een cent. Ten eerste begin je met het bepalen van de waarde, die tussen de 5 en 1000 euro kan liggen. Daarna kies je een gepast thema, bijvoorbeeld voor iemand die jarig is of iemand die met pensioen gaat. Vervolgens personaliseer je de Pluim, waarna je afrekent via iDeal.

Je kunt deze cadeaukaart voor diverse activiteiten gebruiken. Op de site zijn diverse cadeautips te vinden. Zo kun je bijvoorbeeld iemand als verjaardagscadeau een weekendje weg in een luxe hotel geven. Maar ook een diner in een heerlijk restaurant of een dagje uit naar een pretpark is een mogelijkheid. Genoeg cadeautips te vinden hier, kortom.