ceffect.nl

Inspiratie nodig voor een cadeau?

Drank kerstpakket

Een drank kerstpakket is altijd leuk om te geven voor Kerst. Kent u iemand die een liefhebber is van wijn, limoncello of toch gin-tonic? Alles is verkrijgbaar op de website van Kerstpakkettenplaza. Voor iedere drankliefhebber zit er een perfecte geschenkset tussen. Neem snel een kijkje op de website om alle mogelijkheden te bekijken.

Klus topper kerstpakket

Mijn man is een harde werker, dus ik wilde hem verrassen met een leuk kerstpakket van Kerstpakkettenplaza. Hij werkt in de bouw, dus ik vond het klus topper kerstpakket wel erg bijpassend en grappig. In dit pakket zat een lekker rood wijntje, kaasbolletjes, grappige chocolade gereedschap, Voucher Droomparken en een Vakantiecheque Roompot. Het kerstpakket Klus topper was dus goed gevuld met allerlei leuke producten. Mijn man was erg blij met zijn klus topper kerstpakket en vond het een erg grappig idee. Wilt u ook uw man verrassen? Ga dan voor het kerstpakket Klus topper van Kerstpakkettenplaza.


Whisky Tasting Box Discovery

In de Whisky Tasting Box Discovery kunt u drie verschillende whisky smaken uitproberen. De drie whisky smaken die u kunt uitproberen zijn Glen Grant The Major′s Reserve, Jim Beam White en The Famous Grouse. Drie verschillende soorten smaken, misschien vindt u een nieuwe whisky smaak. Mijn vriend is gek op whisky, de Whisky Tasting Box Discovery was dus het ideale kerstcadeau voor hem. Hij is gek op erg veel verschillende whisky, je kunt hem een echte kenner noemen. Hierdoor vond ik het erg leuk dat er drie verschillende whisky smaken in het pakket zaten. Mijn vriend was super blij met zijn cadeau en The Famous Grouse viel bij hem het meest in de smaak.