ceffect.nl

Inspiratie nodig voor een cadeau?

Puch elektrische fiets voor heren kopen

Puch maakt al meer dan een eeuw tweewielers, we kennen uiteraard de Puch brommers uit de jaren zeventig en tachtig van de vorige eeuw. Niet iedereen weet dat je nu ook een Puch elektrische fiets kunt bestellen, toch levert Fast & Furious online voor iedereen een geschikte Puch herenfiets met trapondersteuning. Een update van de Puch Maxi van vroeger bijvoorbeeld, maar ook meer dan tien nieuwe types die genoemd zijn naar termen uit de muziekindustrie zoals de E-Techno, E-Dance en E-Ballad. Met vele configuraties en prijscategorieën is er altijd een passende keuze te maken.

Puch elektrische fiets

Het merk Puch staat synoniem met brommers die eenvoudig zijn van design, maar gemaakt worden met hoge kwaliteit onderdelen voor een scherpe prijs. Door de wijzigingen in de wetgeving werd de markt voor de brommers steeds ingewikkelder, daarom is deze categorie tweewielers nagenoeg uitgestorven. Het merk blijft sterk en staat voor betrouwbaarheid, niet gek dus dat je tegenwoordig een Puch elektrische fiets kunt kopen. Je kunt kiezen voor een Puch herenfiets, damesfiets en zelfs een Unisex model. Hoewel het merk oud is wordt de laatste technologie toegepast in het brede assortiment eBikes.

Puch elektrische fiets

Puch herenfiets modellen

De meeste Puch herenfiets modellen hebben hun naam te danken aan muziekstromingen en termen. Zo is er de E-Beat met een stevig transportrek, of de sportieve E-Trance voor mensen die veel kilometers maken buiten de bebouwde kom. Puch eBikes worden gemaakt van de beste materialen en onderdelen van topkwaliteit leveranciers. Van relatief eenvoudig en goedkoop tot enorm luxe en wat duurder, Puch elektrische fietsen zijn geschikt voor iedereen!

Puch eBike prijzen en mogelijkheden

Als je een Puch herenfiets wilt kopen zonder een tweede hypotheek af te sluiten kun je voor minder dan 1600 euro al een Puch elektrische fiets kopen. Ook zijn er topmodellen tot aan pakweg 2800 euro met echt alles wat je op een e Bike zou kunnen wensen. Dit zijn enkele opties en verschillen tussen de diverse modellen:

  • Type aandrijving: Bij een elektrische aandrijving is het vanzelfsprekend dat het elektronische deel op niveau moet zijn. Daarom zul je op elke Puch herenfiets alleen de beste merken aantreffen zoals Shimano, Bosch en Bafang.
  • Waar zit de motor? Niet op elke Puch herenfiets zit dezelfde motor, zo maakt Puch gebruik van zowel een middenmotor als voorwielmotor op verschillende modellen. Dit heeft ondermeer invloed op het zwaartepunt van de e-Bike.
  • Aantal versnellingen: Bij een Puch herenfiets kun je standaard al rekenen op zeven versnellingen, sommige hebben er acht en er zijn enkele topmodellen met een traploze versnelling voor optimaal rijcomfort.
  • Rijgedrag: Iemand die alleen maar rijdt in de omgeving zal andere behoeftes hebben en afwijkende eisen stellen dan iemand die wil touren in de vrije natuur. Daarom zijn er zowel Puch transportfietsen als sportfietsen, er is voor ieder wat wils.

Puch elektrische herenfiets aanschaffen

Je kunt via Fast & Furious eBikes van verschillende merken bestellen waaronder alle Puch elektrische fietsen. Daarbij kies je zelf of je direct afrekent of liever betaalt in termijnen. Kijk eens op de website voor meer informatie over alle merken en modellen.