ceffect.nl

Inspiratie nodig voor een cadeau?

Dolly Bakfiets

Bakfietsen zijn de ideale manier van vervoer. Op deze manier kan je makkelijk en twee kinderen met hun schooltas en dan ook nog een paar boodschappen mee te nemen. Je kan je voorstellen dat zo’n fiets redelijk zwaar kan zijn. Dan scheelt het een heleboel wanneer het een elektrische fiets is. De fietsen van Dolly Bakfiets zijn niet alleen praktisch maar ook nog eens erg mooi (natuurlijk ook niet onbelangrijk). Neem nu een kijkje op de website om de verschillende modellen te zien. Maak het een stuk makker om jouw kinderen van school op te halen dankzij deze geweldige fietsen!

Persoonlijke ervaring

Ik was niet compleet zeker over het kopen van een bakfiets. Ik was van mening dat ze helemaal niet praktisch zijn en dat ze veel te veel ruimte op zouden nemen. en dan natuurlijk het belangrijkste: hoe zou ik in hemelsnaam met een geladen bakfiets de heuvel op kunnen fietsen. Gelukkig kan je bij dit bedrijf een proefritje doen, ideaal natuurlijk. Na een grondige inspectie en een grote rit was ik helemaal verkocht. Natuurlijk nemen de fietsen nog steeds ruimte in maar ze zijn het zeker waard. Het wordt allemaal een stuk makkelijker. Zeker een aanrader!

Wil jij meer weten over deze schitterende fietsen? Neem dan een kijkje op de website. Bij vragen of voor advies ben je natuurlijk altijd welkom om contact op te nemen met het bedrijf.