ceffect.nl

Inspiratie nodig voor een cadeau?

Kerstpakket laten samenstellen

kerstpakket

Helemaal zelf kerstpakketten samenstellen

Als er straks weer een jaar van noeste arbeid achter de rug is in uw bedrijf, breekt de tijd weer aan voor het uitdelen van kerstpakketten. Als een heuse Kerstman mag u uw medewerkers trakteren op een leuk pakket ‘met inhoud’. Maar ho ho ho even, wat moet er dan in dat kerstpakket zitten? U kunt vooraf samengestelde kerstpakketten bestellen, maar u kunt ook kiezen voor kerstpakketten die u helemaal zelf kunt samenstellen. Is dat geen goed idee? Dat maakt uw attentie wel zo persoonlijk.

Zelf samengesteld kerstpakket, meer waardering

We zijn uiteraard de coronaperiode nog niet vergeten. Hopelijk heeft u die tijd zonder al te veel kleerscheuren kunnen doorstaan. En hopelijk heeft u al uw vaste vertrouwde medewerkers nog aan boord. Voor bedrijven die de coronatijd goed doorstaan hebben, is de decembermaand een uitgelezen kans om nog stil te staan bij de inspanningen die iedereen geleverd heeft. Met een zelf samengesteld kerstpakket kunt u uw waardering voor iedereen laten blijken. 

Bijzonder kerstpakket samenstellen

Een zeer bijzondere tijd vraagt om een bijzondere attentie. Hoe denkt u als werkgever over het schenken van een bijzonder kerstpakket? U kunt de inhoud van zo’n kerstpakket zelf samenstellen. En met ‘bijzonder’ bedoelen we dan voor elke werknemer een uniek en persoonlijk kerstpakket. En omdat het voor iedereen financieel best een zware tijd was en is – ook voor u -, hoeft dat geen groot en kostbaar kerstpakket te zijn. Een mooie, unieke attentie waardeert iedereen! Als werkgever laat u zien, dat u echt aandacht voor uw werknemers hebt en dat u blij en trots bent dat iedereen er de afgelopen periode de schouders eronder heeft gezet. Een origineel <a href=”https://www.kerstpakkettenwwg.nl/kerstpakketten-samenstellen/“>kerstpakket laten samenstellen</a> hoeft niet moeilijk te zijn. Op internet vindt u gegarandeerd bedrijven die u er met liefde en plezier mee helpen.

Kunnen wij u helpen aan een leverancier? Neem dan gerust <a href=”https://www.ceffect.nl/contact/“>contact</a> met ons op.