ceffect.nl

Inspiratie nodig voor een cadeau?

Gezichtsverzorging

Hoe belangrijk is gezichtsverzorging

Tegenwoordig zijn bekwame make-uptoepassingen om huidafwijkingen veel lastiger te verbergen dan vroeger. Zware foundations en concealers hebben een manier om onder een mond kap af te wrijven, waardoor je jammer genoeg die tweekleurige look krijgt als je het verwijderd, ook houd je er veel acne van over. Dat is waarom wij ons meer moeten gaan focussen op het geen dat onder onze mond kap zit want je gezicht zie je elke dag in welke reflectie dan ook en een goede gezichtsverzorging is om die reden zeker van groot belang. Daarom is het belangrijker dan ooit om puistjes en wallen tot een minimum te beperken, in plaats van je te concentreren op het verbergen van je huidverzorgingsproblemen.

Hoe je gezicht te verzorgen

Zelfs als je geen last hebt van een vettige huid en acne, heeft de mond kap die je opdoet een manier om vocht en vuil vast te houden, wat leidt tot verstopte poriën. Voorkom dofheid en puistjes van de huid door uw schoonheids- en gezichtsverzorgingsproducten te wisselen. Zoek naar producten die zijn gelabeld als op waterbasis of niet-verstoppend, en zorg ervoor dat je je gezicht voor en na een lange dag wast en bevochtigt. Petroleumcrèmes en super dikke vocht inbrengende crèmes veroorzaken eerder problemen wanneer je langdurig een mond kap op hebt. Als je last hebt van puistjes, zorg er dan voor dat je je gezichtsverzorging bijhoudt en gebruik een product met milde ingrediënten. Gebruik ook een acnebehandeling die salicylzuur of benzoylperoxide bevat.

Niet te vergeten

Je huidverzorgingsroutine moet een soort beschermende maatregel bevatten voor de delen van je gezicht die door de mond kap kan worden ingewreven. Schuif een beetje zinkoxide over de bovenkant van je neus en wangen, evenals over je oren en kaaklijn, als je merkt dat er schaafwonden of blaren optreden na het dragen van een mond kap. Natuurlijk is zonnebrandcrème een andere must-have als het gaat om het houden van een gave en stralende huid in plaats van afbladderend en rood.