ceffect.nl

Inspiratie nodig voor een cadeau?

Onbeperkt friet eten bij de frietwagen van Snackmobiel.nl

De Snackmobiel.nl is een moderne frietwagen die verse frieten serveert op feesten, bruiloften, verenigingen, evenementen en meer. De frieten worden vers gesneden en goudbruin gebakken. U kunt de frieten nuttigen in een ouderwetse puntzak. Naast friet serveren wij ook verschillende soorten snacks. Wij komen op uw locatie met onze frietwagen om uw feest of partij compleet te maken.

Eet onbeperkt frietjes

Op de website van Snackmobiel.nl vind u verschillende soorten menu’s. Deze menu’s verschillen in inhoud maar bij allen zijn de frietjes onbeperkt. Je betaald een bedrag per persoon dat komt bij de frietwagen, deze kunnen daar onbeperkt genieten van de heerlijk verse goudbruine frieten. Naast friet en snacks kunnen wij ook extra’s leveren. Wij kunnen bijvoorbeeld bittergarnituur, Magnum ijs en verschillende soorten blikjes fris leveren.

Lente actie

Als je bij de Snackmobíel de menu’s De Luxe of VIP besteld voor in de maanden april, mei of juni maken wij het menu compleet met gratis saté saus en een ijsje voor de kinderen. Als u een bestelling plaatst op de website kunt u bij ‘eventuele bijzonderheden’ invullen dat u gebruik wilt maken van onze Lente Actie.

Transportkosten en baktijden

Voor de levering rekenen wij binnen 20km rondom Eindhoven geen transportkosten. Voor buiten dit gebied vragen wij een vergoeding voor brandstofkosten. Het bedrag dat wij doorgeven is een bedrag voor de heen en terugweg samen. De baktijden voor groepen boven de 150 personen kunnen langer zijn dan normaal. Voor deze grote hoeveelheid mensen moeten wij een grote hoeveelheid friet bakken.