ceffect.nl

Inspiratie nodig voor een cadeau?

Drie tips voor het kiezen van een kerstpakket

Kerstpakket

Elk jaar is het weer een uitdaging om een leuk, divers en origineel kerstpakket uit te zoeken voor je collega’s of medewerkers. Een kerstpakket heeft echter wel direct invloed op de tevredenheid van medewerkers. Ze voelen zich bovendien meer gewaardeerd wanneer ze een kerstpakket krijgen. Hoe kies je het beste kerstpakket? Met deze tips kom je er wel uit. 

Kerstpakket

Kies voor persoonlijk

Wat je ook kiest, het is goed om na te denken over een persoonlijk cadeau. Dat betekent niet dat je per se iedereen een ander pakket hoeft te geven. Maar het is wel leuk om na te denken over de identiteit van je bedrijf en dus je medewerkers. Ben jij gespecialiseerd in duurzaamheid of organische producten? Stop dan ook die producten in je pakket want waarschijnlijk vinden je medewerkers dat belangrijk. Als je vegan producten verkoopt, stop dan ook alleen maar vegan producten in je pakket. Houd ook rekening met allergieën of levensstijlen mits je voor voedsel kiest. 

Bepaal vooraf je budget

Een kerstpakket van 40 euro klinkt niet al te duur maar als je bijvoorbeeld 300 medewerkers hebt dan loopt dat toch aardig op. Bepaal daarom vooraf altijd wat je budget per pakket is en houd je daar ook aan. 

Kerstpakket

Wees origineel

Natuurlijk is een fles wijn mooi en lekker. Je zult er vast een hoop mensen blij mee maken. Maar echt origineel is het niet. Een kerstpakket is een goede manier om van je medewerkers echte ambassadeurs te maken zodat ze ook over je gaan praten. Dat is wat je wil.