ceffect.nl

Inspiratie nodig voor een cadeau?

Een comedian inhuren voor onze bruiloft

Nooit verwacht dat het mij ook gebeuren zou! Ik ga trouwen met de man van mijn dromen! Uiteraard ben ik dolgelukkig en wil ik het graag zo groot mogelijk aanpakken. Nu dat we ons feestzaal al geregeld hebben is het uiteraard de bedoeling dat we het ook gaan opvullen met de leuke activiteiten om de avond compleet te maken. Ik wilde graag een comedian inhuren aangezien we allebei dol zijn op grappen en humor. Zo ben ik het via het internet gaan zoeken naar een geschikte manier waarop ik het waar kan maken en zo iedereen een gezellige avond kan bezorgen.bert_visscherclaudia_de_breij

Een glimlach voor iedereen!

Nu dat mijn vriend nog van niks weet en ik dit graag wil waarmaken begint de zoektocht, echter was ik er al vrij snel uit. Via het internet had ik Viking entertainment gevonden en had in de gaten dat de kosten voor een comedian aan de lage kant is bij hun. Het blijven zoeken naar de geschikte kandidaat die onze avond kan afsluiten was vrij snel geregeld en hoefde ik me geen zorgen meer te maken dat het niet mogelijk is.
Aangezien het onze dag wordt en we het graag groot willen uitpakken hebben we meerdere artiesten gehuurd bij hun waarbij we zeker van zijn dat het een gezellige avond kan worden. Nu nog een paar nachtjes slapen en dan is het zover, ik kan niet wachten!

dolf_jansen