ceffect.nl

Inspiratie nodig voor een cadeau?

wellness producten

wellness producten

Ben jij op zoek naar goede wellness producten, dan ben je hier aan het juiste adres.  Bo-max is official dealer van KLAFS en is de leverancier van high end producten zoals sauna’s en stoomcabines. Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar diverse luxe design sauna’s.

Vaak wanneer wij op vakantie gaan, dan boeken wij een huisje met een bubbelbad of een sauna. Wij kunnen dan heerlijk ontspannen en de zorgen van alle dagen vergeten. Eenmaal thuis gekomen hadden wij het idee om zoiets zelf aan te schaffen. Immers hebben wij een grote zolder waar genoeg ruimte is om dit neer te zetten.  wellness producten

Binnen of buiten

Op een druilerige zaterdag zijn wij naar de winkel van Bo-max gegaan.  Hier zagen wij de mooiste wellness producten staan, waaronder de mooiste sauna’s. Je kan het ziet zo gek bedenken of er is wel een model van gemaakt. Zo zagen wij een badhuis staan met een glaskoepel en een geïntegreerde verlichting. Ook was er een stoombad in de vorm van een vat. Eigenlijk was elk model voor ons al goed genoeg om te kunnen relaxen. Maar als wij dan toch de keuze hebben, dan willen wij meteen het beste nemen en hebben onszelf een mooie sauna cadeau gedaan.

Meer verhalen