ceffect.nl

Inspiratie nodig voor een cadeau?

De verschillende cocktailworkshops van Cocktail Experience

Beachclub-_5699-1600x1067-800x450Heb je een leuke dag met vrienden op de planning staan of is één van jouw vrienden binnenkort jarig en wil je iets leuks organiseren? Dan kun je natuurlijk een standaard dag inplannen met een etentje, een borrel en een bioscoopbezoekje, maar je kunt jouw dag ook invullen met een bijzondere activiteit. Plan bijvoorbeeld een cocktailworkshop in bij Cocktail Experience en je weet zeker dat je een bijzondere dag organiseert.

Leer de wondere wereld van cocktails kennen

logo-header
Als je een cocktailworkshop organiseert bij Cocktail Experience, maak je kennis met de wondere wereld van cocktails en het maken van cocktails. Zo leer je alle ins en outs voor het zelf maken van cocktails, maar ga je ook zelf aan de slag met een shaker.

Kies uit vier verschillende workshops

Als je een workshop inplant bij Cocktail Experience, kun je zelf kiezen welke workshop je wil volgen. Hierbij heb je de keuze uit de volgende workshops:
1. Workshop Basis: je leert twee cocktails te maken onder begeleiding van een ervaren cocktail trainer. Duur: ongeveer een uur.
2. Workshop Premium: je leert drie cocktails te maken onder begeleiding van een ervaren cocktail trainer. Duur: ongeveer anderhalf uur.
3. Workshop Exclusief: je leert vier cocktails te maken onder begeleiding van een ervaren cocktail trainer. Duur: anderhalf tot twee uur.
4. Workshop Flair: toe te voegen aan iedere bovenstaande workshop. De workshop duurt ongeveer 20 minuten, waarbij je leert je gasten te entertainen bij het maken van een cocktail.cocktail-training-800x450