ceffect.nl

Inspiratie nodig voor een cadeau?

Geen iPhone 6 zwart meer

Apple gaat natuurlijk altijd met de tijd mee als het om innovaties en technologieën gaat, maar ook op het gebied van trends staat het bedrijf niet stil. Apple wil uniek en spraakmakend zijn. Dit kan natuurlijk niet als je vast blijft houden aan de standaarden. Wie een keuze wil maken voor een van de Apple iPhone 6 abonnementen moet er dan ook rekening mee houden dat simpel zwart uit de tijd is.

download

Zwart is te eenvoudig

Wanneer je naar een telefoonzaak gaat en eens goed om je heen kijkt, dan die je dat verreweg de meeste toestellen nog altijd zwart zijn. Sommige modellen hebben wel een voorzijde uitgevoerd in een andere kleur, maar de achterzijde blijft nog altijd zwart. Daar heeft Apple dus geen zin meer in. De iPhone 6 moet opvallen. Als jij wilt kiezen uit toestellen die je bij de iPhone 6 abonnementen kan krijgen, dan kan je dus niet meer voor zwart gaan. Wel heb je natuurlijk de keuze uit andere inspirerende kleuren.

 

Welke kleur kan je wel kiezen?

De iPhone 6 is dus niet meer beschikbaar in zwart. De kleuren die wel geleverd kunnen worden bij de iPhone 6 abonnementen zijn zilver, goud, rose goud en spacegrijs.