ceffect.nl

Inspiratie nodig voor een cadeau?

De hoeden van Hatland

Hatland heeft een groot assortiment aan hoeden en andere hoofddeksels. Ze bestaan al sinds 1992 en is opgericht door Robert Ruesink en zijn moeder Thea. Ze geven veel om de kwaliteit van hun hoeden en zorgen er voor dat de hoofddeksels aan allerlei handigheden voldoet. Zo zijn er hoeden die muggen en andere insecten afweren. Andere hoeden zijn weer opvouwbaar en zo gemakkelijk mee te nemen, Ruesink draagt de hoeden zelf ook, om zo de gebruiker helemaal te begrijpen. Als er ergens problemen zijn, of hij ziet dat er ergens nog iets kan worden verbeterd, neemt hij dat mee in de volgende serie van zijn ontwerpen. Zo zijn de hoeden ideaal voor verschillende omstandigheden. Er zijn de hoeden mannen, en hoeden voor vrouwen.

Voor ieder wat

Er zijn dus hoeden voor dames, maar er is ook een afdelen hoeden mannen. Hier kunnen mannen shoppen voor hun nieuwe hoed die voldoet aan alle eisen die ze stellen. Er zijn veel verschillende categorieën waaruit kan worden gekozen. Ook zijn er veel filters om uit te kiezen. Als eerste is er het filter ‘maat’, waar de maat kan worden gekozen. Er kan worden gekozen uit een S, onesize, M, L, XL en XXL. Ook kan er worde gezocht naar hoeden per seizoen: herfst/winter en lente/zomer. Een ander filter is de groep waarin de hoed valt. Deze groep is nogal groot, en wordt daarom in de volgende alinea behandelt.

De filters van de hoeden

Er zijn dus verschillende soorten groepen waarin de hoeden kunnen vallen. Deze groepen zijn er: hennep hoeden, stoffen hoeden, linnen hoeden, stro/rieten hoeden, viscose hoeden, katoenen hoeden, polyester hoeden, leren hoeden, nylon hoeden, nylon petten, vilten hoeden, gore-tex hoeden, wollen hoeden en als laatste stoffen petten. Maar er kan ook op element van een hoed worden gezocht. Zo zijn er deze filters bijvoorbeeld: ademend, waterafstotend, lichtgewicht, duurzaam, anti mosquito, biologisch raffia, elastische zweetband, gerecycled PET flessen, australian outback en nog veel meer. Voor ieder zeker wat wils.