ceffect.nl

Inspiratie nodig voor een cadeau?

Wilt u dit jaar duurzame relatiegeschenken geven aan uw contacten?

Wij zijn een bedrijf dat is gespecialiseerd is in duurzaamheid, we zijn veel bezig met het milieu en wat we kunnen doen om het milieu te ondersteunen en het te beschermen. Wanneer de feestdagen dan weer in aantocht zijn wil mijn werkgever heel graag leuke relatiegeschenken uitsturen naar de bedrijven waar we mee in zee zijn gegaan of al jaren mee in zee zijn. Ik ben zelf secretaresse van de directeur dus heb ik elk jaar het genoegen om dit in orde te mogen maken en ik vind het ook echt heel leuk om te doen. Op de website greengiving.nl bieden ze duurzame relatiegeschenken aan en in het bijzonder duurzame relatiegeschenken op het gebied van bamboe. duurzame relatiegeschenken, het is toch wat dat we zo ver zijn gekomen dat we het op deze manier moeten doen. Maar goed, deze duurzame relatiegeschenken van bamboe komen in verschillende producten; bamboe notitieboekjes, keukenartikelen, textiel, elektronica, bekers, kantoorartikelen en bamboe pennen. Ik besloot een combinatie te maken van een paar van deze producten want op zich zelf staand vond ik het wat klein en lullig eigenlijk. In het stukje elektronica bijvoorbeeld verkopen ze USB sticks, een powerbank, een speaker, fotolijst met weerstation, opbergbakje, oordoppen en een dubbele speaker. Uit deze categorie duurzame relatiegeschenken heb ik dus een tweetal producten besteld en uit de sectie kantoorartikelen ook een paar want ik kon kiezen uit een notitieboek, telefoonstandaard, bureaukalender, telefoonhouder en nog een aantal producten. Er is ook de mogelijkheid om de producten te laten ingraveren, maar gezien er naar een stuk of 30 bedrijven een geschenk moest worden gestuurd werd dat een beetje te gek voor woorden natuurlijk. De prijzen die u op de site ziet staan zijn per stuk en dan vanaf een bepaald aantal stuks per product te bestellen. Van een product moest ik er een stukje meer bestellen dan nodig was maar de rest mocht ik verdelen onder de medewerkers van mijn afdeling. De website biedt nog veel meer producten aan waaronder home & living, outdoor en vrije tijd, duurzame kleding, eco tassen en nog veel meer. Hele mooie spullen dus!

Wie moet u benaderen voor mooie relatiegeschenken?

Wij hebben het perfecte relatiegeschenk gevonden voor onze gewaardeerde zakelijke klanten. Hartstikke mooi en duurzaam dus goed voor het milieu en ook nog eens mooi om naar te kijken. Wij zijn in ieder geval heel erg tevreden met wat we hebben mogen versturen en we zouden het zo weer doen, misschien de volgende keer weer. Uiteindelijk wilde mijn werkgever ons logo op het product laten zetten dus heb ik dat maar laten doen en dat werd heel mooi uitgevoerd.

Ook mooie relatiegeschenken nodig?

Dan bent u hier op het juiste adres want,

  • Ze bieden meerdere duurzame producten aan.
  • Ze zijn betaalbaar en mooi om naar te kijken.
  • Ze hebben een goede klantenservice en snelle levering.

De manier van bestellen wordt netjes op de website uitgelegd. U kunt voorbeelden krijgen van een product dat u bedrukt wilt bijvoorbeeld. U kunt geen sample aanvragen maar wel een digitale drukproef. Ze hebben een showroom maar geen winkel. U kunt met ze appen, bellen, mailen of chatten dus dat is ook hartstikke mooi.